Ознака: соларна бура

Занимливости

Не може да се спречи: Најголемата закана за Земјата ќе се случи на Нова година!

Додека луѓето се подготвуваат за спектакуларни огномети за Нова година, Сонцето подготвува поинакво изненадување.Научници од Националната океанска и атмосферска администрација предвидуваат соларна бура која ќе стигне на Земјата за некој […]