Ознака: соларна клупа

Технологија

Поставена е првата „паметна“ клупа во Загреб!

Пред зградата на Рекоратот на Универзитетот во Загреб вчера е поставена првата „паметна“ соларна клупа, чија цел, меѓу другото, треба да биде потикнување на поголемо користење на зелени и еколошки […]