Ознака: соларни системи

Uncategorized

Одржана првата работилница за соларни системи на „Солар Македонија“ поддржана од УСАИД

Здружението за сончева енергија „Солар Македонија“ ја одржа првата работилница за претставување на новите услуги кон нејзините членки со цел подигнување на економската активност во секторот. Покрај презентацијата на обуките […]