Ознака: солена храна

Живот

Четири намирници кои не прават нервозни

Постои храна која го забрзува метаболизмот, го запира производството на адреналин, краткотрајно ни дава енергија а веднаш по тоа сме многу напнати.Солена храна. Избегнувајте да внесувате солена храна особено кога […]