Ознака: солени корпи

Кулинарство

Мезе на кое нема никој да му одолее: солени корпи со ајвар

Доколку (по некое чудо) ви се наоѓа уште некоја неотворена тегла ајвар дома, време е да ги направите овие вкусни, солени корпи полнети со т.н. „македонски кавијар“. Интересно е што […]