Ознака: Солени

Кулинарство

Новогодишно мезе: Солени, полнети елки

Мини елкички полнети со пилешко и зеленчук – идеално мезе за новогодишните собиранки со друштво и семејство. Наместо да правите обични бурита, влезете во новогодишно расположение и бидете креативни во […]