Ознака: солзи од крв

Занимливости

Чудо во Боливија: Скулптурата на Дева Марија пролеа солзи од крв-ВИДЕО

Уште едно чудо се случи во Боливија, откако минатата недела ненадејно скулптурата на Дева Марија „заплака“.Чудото се случи во мала црква во периферијата на земјата, каде свештениците останале без текст […]