Ознака: солзи под микроскоп

Занимливости

Ставија солзи под микроскоп и открија ШОКАНТЕН ФАКТ!

Истражувачите се запрашале дали солзите радосници и солзите од тага изгледаат различно, па почнале да ги набљудуваат под микроскоп.Тие ставиле 100 различни солзи солзи под микроскоп и откриле нешто сосема […]