Ознака: соло

Љубов и секс

Може ли генетиката да влијае врз среќата во љубовта?

Може, тврдат најновите истражувања. Научниците открија ген кај жените кој влијае на способноста да се поврзат со партнерот. Шведски научници открија нова причина за раскинување на врска – се наоѓа […]

Сцена

Како Ребека стана славна

Сте знаеле ли дека нашата позната пејачка Ребека, својата кариера не ја има започнато како соло пејач, туку како дел од бенд? Бендот се викал Ребека, а лидер на бендот […]