Ознака: Солскјаер

Меѓународен фудбал

Солскјаер: Сити е помал брат на Јунајтед

Поранешниот играч на Манчестер Јунајтед, моментално тренер на Молде, на мошне интересен начин го опиша ривалството меѓу Манчестер Сити и Манчестер Јунајтед. Викендот кој е пред нас донесува големо градско […]