Ознака: сомбор

Балкан

Ја најде девојката од Егзит што ја бараше преку Фејсбук. Сега раскажува ШТО се случило!

Милан Ѓуриќ од Сомбор после Егзит фестивалот во Нови Сад објави статус со кој го запали Фејсбук.Имено, тој ја бараше девојката со која една фестивалска ноќ играл, а освен облеката […]

Фото

СКАНДАЛ: Фотографија од болница ги разгневи луѓето!

Дегутантна фотка сите ги разбесни, а настана во болницата во Сомбор каде две сестри се фотографираа со неподвижни старици кои лежат во кревет.Фотографијата настанала во болницата „Д-р Радивој Симоновиќ“, каде сестрите […]