Ознака: Сомнителен пациент

Балкан

Сомнителен пациент во Приштина поради зараза со коронавирус?

Резултатите на анализите на пациентката која денеска беше хоспитализирана во универзитетскиот Клинички центар на Косово под сомнение дека е заразена со коронавирусот покажаа дека таа не е носител на смртносниот […]