Ознака: сомнителна торба

Вести

На Црвениот плоштад најдена сомнителна торба

Сомнителна торба била оставена Црвениот плоштад, но по проверките откриено е дека нема никаква опасност, вели за ТАСС извор од руската полиција.„Сомнителна торба е пронајдена Црвениот плоштад. Немаше евакуација. Ги […]