Ознака: Сонг Ианг

Вести

Со полициски дрон забележале нешто необично, по пронашле човек кој цели 17 години бил во бегство

Кинеската полиција уапсила маж кој бил во бегство цели 17 години, така што беспилотни летала го откриле неговото засолниште. 63-годишниот, идентификуван како Сонг Ианг, беше затворен за трговија со жени […]