Ознака: сонда

Контроверзни фајлови

Сонда на НАСА праќа пораки на непознат јазик!

Вселенската сонда „Војаџер 2“, во текот на својот пат некое време испраќала податоци на потполно неразбирлив јазик.НАСА ни после шест години не ја знае точната причина за тоа, но сигурни […]