Ознака: соништа

Љубов и секс

Работа од соништата – контролор на квалитетот во јавна куќа

Дали сте пресреќни што добивте работа како менаџер во странска банка? Многумина би биле задоволни да станат менаџери на странска банка или на некоја голема фирма, да добијат висока плата, […]

Живот

Парализа при спиење

Парализата при спиење е парализа поврзана со спиењето и може да се појави кај нормални субјекти или да биде поврзано со нарколепсија, катаплексија и халуцинации. Психолошката патологија на оваа состојба […]

Живот

10 цитати што ќе ве инспирираат да ги следите своите соништа

Дали чувствувате како да ви недостига мотивација? Можеби сте разочарани од нештата што моментално ви се случуваат на професионално поле, па целосно сте обесхрабрени дека ќе успеете? Или пак, заглавени […]

Занимливости

Овие соништа не треба да ги игнорирате, реагирајте дури не е доцна

Толку време од животот поминуваме сонувајќи, што дури и многу од научниците сметаат дека сонот слободно можеме да го сметаме за алтернативна реалност.  Соништата се, генерално гледано, пресликана реалност, но […]

Занимливости

Овие соништа најавуваат дека ви претстојат големи промени во животот!

Постојат неколку симболи во соништата кои не треба да се игнорираат, бидејќи со нив потсвеста ви покажува дека сте на пат кон голема промена.Обидете се да го толкувате сонот, за […]