Ознака: СОНК со штрајк

Македонија

СОНК со штрајк ќе го продолжи летниот распуст!?! (ВИДЕО)

Синдикатот за образование ќе им го продолжи летниот распуст на учениците најмалку за еден ден. Како што соопштуваат од Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК), по долги преговори со […]