Ознака: сонцет од Кутлеш

Вести

Никола Димитров ќе го повлекува Палашевски, а самиот се сликал со сонцето од Кутлеш!

Шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров може да предизвика нов дипломатски проблем во односите со Грција.Скандалот со македонскиот конзул во Торонто, Јовица Палашевски, кој се фотографираше пред мапа на етничка […]