Ознака: сончева долина

Издвојуваме

Новиот рекламен спот на „Сончева Долина“- документарец за Кочанските полиња

Брендот на Mакпрогрес Виница “Сончева Долина” има нов рекламен спот, кој е снимен на локации низ Македонија, поточно по течението на реката Брегалница, крај живописната Кочанска котлина. Широките кадри од […]