Ознака: сончево затемнување

Вести

Целосно сончево затемнување над САД

Првпат по 99 години, денеска ќе се случи целосно сончево затемнување над САД, од западниот па се до источниот брег.Оваа појава предизвика огромен интерес бидејќи денешното целосно сончево затемнување е […]