Ознака: сончоглед

Вести

Уште еден сончоглед доби директорска фотелја:Јовановска се враќа на чело на Агенцијата за вработување

Претседателката на Партијата за економски промени 21, Билјана Јовановска, ќе биде старо-нова директорка на Агенцијата за вработување.Инаку, таа ја извршуваше оваа функција за време на владата на ВМРО-ДПМНЕ во периодот […]