Ознака: сообраќаен прекин

Вести

Во прекин сообраќајот за товарни возила на граничниот премин Делчево

Автомотосојузот на Македонија утрово соопшти дека на граничниот премин Делчево поради проблем со компјутерски систем на царината, во прекин е сообраќајот за товарни возила за влез и за излез од […]

Вести

Во прекин сообраќајот за товарни возила на граничниот премин Делчево

Автомотосојузот на Македонија утрово соопшти дека на граничниот премин Делчево поради проблем со компјутерски систем на царината, во прекин е сообраќајот за товарни возила за влез и за излез од […]