Ознака: сообраќајка Пинтија

Живот

Момчето кое загина во Пинтија со шарено досие

Информацијата дека момчето кое загина во сообраќајката што се случи минатата недела во Пинтија имало 16 сообраќајни казни ја запрепасти јавноста бидејќи покажа дека низ патиштата има возачи со десетици […]