Ознака: сообраќајна полиција

Вести

Возачи внимавајте: Во среда сообраќајната полиција ќе спроведува специјална акција

Припадниците на Министерството за внатрешни работи, Управата на сообраќајната полиција, во текот на следната недела во рамки на меѓународната организација TISPOL-мрежата на сообраќајната полиција, ќе спроведе акција на засилена контрола […]