Ознака: сообраќајни правила и прописи

Вести

РСБСП: Пешаците и возачите страдаат поради непочитување на сообраќајните правила и прописи

Пешаците страдаат во сообраќајот поради непочитувањето на правилата и прописите, ниската сообраќајна култура и лошите навики на однесување во сообраќајот, но и одговорноста на возачите за безбедноста на пешаците не […]