Ознака: Сообраќајно-едукативен проект

Локална самоуправа

Сообраќајно-едукативен проект во училиштата во општина Кисела Вода

Сообраќајно-едукативен проект денес се одвиваше во општина Кисела Вода. Пораки за возачите за подигнување на свесноста и на безбедноста во сообраќајот упатија основците од ООУ „Кирил Пејчиновиќ“.Тие, заедно со своите […]