Ознака: сообраќајно-техничко училиште

Балкан

ПРОДОЛЖУВА СЕКС АФЕРАТА: Ученичката откри уште еден скандалозен детаљ за професорот!

Скандал го потресе регионот. Тамара Маринковиќ, авторка на книгата „Трофеи“, го обвини Мирослав Блануша, поранешниот наставник по физичко од Сообраќајно-техничкото училиште во Земун дека е „стар душегрижен педофил“ која на […]

Балкан

СЕ ЈАВИЈА РОДИТЕЛИТЕ НА СКАНДАЛОЗНАТА ДЕВОЈКА: Какви се овие глупости дека Тамара…

Таткото на Тамара Маринковиќ која со книгата „Трофеи“ се најде во ценатрот на вниманието поради што во неа ги опишува сексуалните врски на учениците со професорите, вели дека не ја […]

Балкан

СКАНДАЛОЗНА ДЕВОЈКА ОД СООБРАЌАЈНОТО УЧИЛИШТЕ: Конечно се огласи и професор на Тамара!

Бурата која во регионот ја предизвика Тамара Маринковиќ, поранешна ученичка во Сообраќајно-техничкото училиште во Земун со книгата „Трофеи“, во која опиша сексуални врски помеѓу ученичка и професори и понатаму не […]

Балкан

Делови од НАЈКОНТРОВЕРЗНАТА КНИГА која го крена регионот на нозе!

Поранешна ученичка на Сообраќајно-техничкото училиште во Земун, Тамара Маринковиќ (22), крена прашина во медиумите поради својата книга „Трофеи“ во која на експлицитен начин опишала сексуални врски на ученички со професори.Содржината […]

Балкан

УЧЕНИЧКА ОПИШАЛА СЕКС СО ПРОФЕСОР: „Кога навлече кон*ом ме праша зошто ги стегам нозете“

Тамара Маринковиќ (22), крена прашина со дебитантската книга „Трофеи“, во која опишала интимен однос со професор од Сообраќајно-техничкото училиште во Земун, чиј ученик била до пред четири години.Оваа девојка, во […]