Ознака: сопругата и ќерката

Живот

Понежната половина од семејството Заеви, си ужива

Сопругата и ќерката на премиерот Заев на претпразнична прошетка во Франкфурт. Според фотографиите, очигледно е дека уживаат во прекрасниот празнично украсен Франкфурт. Сопругата и ќерката на премиерот Зоран Заев, Зорица и […]