Ознака: сопруг

Живот

„Мојот сопруг не се буни додека им го правам ОВА на момците“! Сашка е проститутка, но додека работи ги користи само…

Таа смета дека и паѓа тешко тоа што нема физички контакт со човечко  суштество  додека нејзиниот сопруг Артур (45) не е дома, бидејќи тој  работи  како  полицаец  во  мал американски […]