Ознака: сопружници

Живот

„Сопругот не сака да зборува со мене. Па, зошто тогаш се ожени со мене?!“

Суада почнала да чувствува дека нејзиниот сопруг се оддалечил од неа. Или не ѝ обрнувал внимание, или бил груб и агресивен кон неа.Таа и понатаму се надева дека ќе зборуваат […]