Ознака: сопственик и куче

Видео

Видео: Неговиот сопственик се онесвестил на улица. Тоа што го направило КУЧЕТО е невидено досега

Овој сопственик на куче се онесвестил на улица. Малото кученце останало да го чува се додека дошла полицијата и брзата помош, потоа тоа било тргнато на страна со цел да […]