Ознака: сопствен бизнис

Вести

Нови грантови од по 3.000 евра за самовработување преку отворање бизнис

Неповратни грантови во износ од 185 илјади денари за самовработување преку отворање сопствен бизнис беа доделени денеска на невработени лица од Скопје, Куманово и Велес.Деновиве ќе бидат доделени и грантовите […]

Вести

Грантови за сопствен бизнис за 500 лица преку програмата „Самовработување“

Сертификати за грантови во износ од неповратни 185 илјади денари за развивање сопствен бизнис денеска добија 500 невработени лица кои успешно ги поминаа обуките од програмата „Самовработување“. Грантовите ги доделува […]