Ознака: сопт

Вести

Погледнете како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини

ВИДЕО: Погледнете како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини Еве како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини…Еве […]