Ознака: соросови фондации

Вести

Сакаш грант? Ние плаќаме за крв по улици! Еве што финансирал Сорос

Вкупно 2.576 фајлови беа објавени од DCLeaks, веб­страницата, кој тврди дека е отворена од американски хакерски активисти кои ја ценат слободата на говорот, човечките права и владата избрана од народот”.Објавените […]