Ознака: Сорос Фондација

Вести

Саше Политико доби нервен слом по „корпата“ од Милчин и Сорос

Сопственикот на проопозицискиот медиум Мактел, Саше Ивановски, се огласи со објава во која во најмала мера може да се каже дека силно го изразува своето незадоволство од Фондацијата Сорос и […]