Ознака: соседни земји

Балкан

НAЈЛОШ ДЕН во Хрватска од почетокот на пандемијата, регистрирани се скоро 200 случаи, во Србија 108 новозаразени

Коронавирусот а сè уште не престанува во земјите во регионот, а шокантни податоци доаѓаат од  Хрватска, која денес забележа рекорден број активни пациенти. Хрватска Националниот штаб во Хрватска објави дека […]