Ознака: соседство

Балкан

Заборавете одмор во соседството: Фотографијата од жена како излегува од море е најдобар доказ за катастрофата во Грција

Една жена, и покрај големото излевање на нафта, јужно од Атина, се одлучи да се искапе во морето.Нозете и беа целосно прекриени со нафта, па на многумина не им е […]