Ознака: сосетка

Живот

ИСПОВЕД НА НЕСУДЕН ВЕРЕНИК: Сосетката постојано ми праќа разголени фотографии, ќе ја изневерам вереницата и НЕМА ДА МИ БИДЕ ЖАЛ!

Мојата сосетка е толку напалена, и ми се нафрлува како луда!Станува збор за повозрасна жена, која живее во моја близина и не сакам да ја искористам, но тешко е да […]