Ознака: Сосиете Женерал

Вести

Еврообврзницата е повторно издадена

Македонија денеска повторно ја издаде евро-обврзницата на меѓународните финансиски пазари, со рок на отплата од седум години.Обврзницата, како што објавува Ројтерс, е повторно издадена откако при првичната понуда на обврзници […]