Ознака: сосмничени

Вести

Фотографии на осомничените за нападот во Бостон

Фотографиите на двајцата мажи осомничени за нападите во Бостон беа ставени на веб страната на ФБИ. Федералната полиција објави фотографии и видео снимки на двајцата осомничени во атентатот извршен за […]