Ознака: составете ги

Магазин

Kога ќе ви одземат сè, ќе ви останат двете раце, составете ги една до друга за молитва

Секоја жена на овој свет заслужува, барем во очите на еден маж во еден момент, во една секунда, макар тоа било и само еднаш во животот, да се почувствува најпосакуваната […]