Ознака: состанок на шефовите на владите на 16 централно-источно европски земји

Вести

Димитриев: Кина нуди соработка во повеќе сфери

Стратешки интерес на Народна Република Кина е трговскиот суфицит што го имаат со делот од Источна и Централна Европа да го намалат, со инвестирање во изградба на инфраструктурата, туризмот и […]