Ознака: СОУГ „Мирче Ацев“

Локална самоуправа

СОУГ „Мирче Ацев“ – Прилеп ќе добие тениско игралиште

Како дел од проектот „100 тениски игралишта“ денеска во дворот на СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ започнаа градежните активности на новото тениско игралиште, во присуство на директорот на Агенцијата за млади […]