Ознака: Соул Алински

Избор на уредникот

Соул Алински, подарок од САД?

Во изминатите пет години, УСАИД испорача околу 5 милиони долари до малата Македонија, низ Институтот Отворено општество на Џорџ Сорос. Тоа изгледаше чудно. Се доби впечатокот дека УСАИД ги троши […]