Ознака: софија аврамовиќ

Сцена

Откако раскина со сестра му, Костадин Терзиќ ја смува поранешната на Вељко!

Костадин Терзиќ и Анастасија Ражнатовиќ ја завршија неодамна својата долгогодишна врска, по што продолжија со своите животи, па ќерката на Цеца наводно е во врска со Милош Теодосиќ, а и […]