Ознака: Софија Груевска

Вести

Груевски ја испрати ќеркичката на првиот училиштен ден

Шестгодишната Софија Груевска денеска тргна во прво одделение. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, и неговата сопруга Боркица ја испратија помладата ќерка на првиот училишен час во ОУ „Димитар Миладинов“ во […]