Ознака: Софија Захарова

Живот

Софија не смее да влезе во градинка оти со изгледот ги плаши другите деца

Двегодишната Софија Захарова е родена со деформиран череп, а на нејзините родители им било кажано дека таа би требало да направи операција пред да аплицираат за друго место. Операции за […]