Ознака: Софија Ражнатовиќ

Сцена

Емотивна исповед на мистериозната ќерка на Аркан: Открива каков бил нејзиниот татко и а што таа мисли за Цеца

Софија Ражнатовиќ, вонбрачната ќерка на покојниот Аркан, која дојде на 17-годишниот помен на татка си, за прв пат прозборе за медиумите, за својот татко, својот живот и односот со својата […]

Сцена

Болна исповед на ќерката на Аркан: Еве што му вети татко ми неколку дена пред смртаа! А Цеца..

Софија Ражнатовиќ, вонбрачната ќерка на покојниот Аркан, која дојде на 17-годишниот помен на татка си, за прв пат прозборе за медиумите, за својот татко, својот живот и односот со својата […]