Ознака: Софија Шашиќ

Сцена

Подарок од 15.000 евра: Лукас ѝ купил автомобил на ќерката на Шашиќ, еве и каков

Кога е во прашање Софија Шашиќ Лукас не штеди, па ја изненадил со првиот автомобилАца Лукас одлучил  по кој  знае кој пат  повторно да ја изненади  и  израдува ќерката на […]