Ознака: сохо

Видео

ВИДЕО: Сонцето ја проголтува најбрзата комета во Сончевиот систем

Опсерваторијата SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) е заеднички проект на НАСА и на Европската Вселенска Агенција.Овде се поминати барем две децении гледајќи во сонцето, и конечно фатена е неверојатна глетка. […]